32. Mijn afgelopen week #33

 Het is weer eens tijd voor een afgelopen week van mij! Deze was bestond uit een paar werkdagen en een paar dagen thuis. We bezochten voor het eerst een kinderopvang en kregen afgelopen weekend bezoek! Kijk je mee?

Ik merk trouwens, bij het schrijven van dit artikel, dat ik het heel moeilijk vind om te achterhalen wat ik deze dagen heb gedaan. Ik geef de schuld aan het zwangerschapsbrein! Voor mijn volgende 'mijn afgelopen week' zal ik het proberen om per dag even een klein stukje te schrijven, dan is het makkelijker voor mij.Maandag 16 augustus 2021

Helaas, het weekend is weer voorbij! Mijn wekker stond vanochtend om 05.00 uur 's ochtends. Ik was hier nogal huiverig voor, aangezien ik al wekenlang slecht slaap. Ik word veel en lang 's nachts wakker, waardoor ik echt genoodzaakt was om uit te slapen om de dag een beetje normaal door te komen. Maar wonder boven wonder sliep ik deze nacht redelijk goed en kon ik met gemak om 05.00 uur opstaan. Ik douchte, maakte ontbijt en vertrok richting mijn werk. Vandaag duurde mijn werkdag van 06.00 uur tot 13.45 uur. Wie weet zal ik later een uitgebreid artikel wijden aan het werk dat ik doe, maar hieronder zie je in ieder geval een foto van één van de computerschermen die ik tot mijn beschikking heb.


In de middag deed ik niet veel bijzonders. Mijn man was op tijd thuis uit zijn werk en we rommelden gewoon lekker wat in huis. In de avond keken we nog even bij ons nieuwbouwhuis, waar helaas nog niet veel was gebeurd. Opzich ook niet zo gek, het was pas de eerste dag na de bouwvak. Hopelijk gaan ze snel weer verder aan het werk!

Gisteren hadden we Bridget Jones' Diary gekeken en vanavond besloten we om deel twee te kijken. Ik vind deze films zo geweldig leuk!We gingen op tijd naar bed, rond 22.15 uur lagen we er in. Ik vind het zo lief dat mijn man gelijktijdig met mij naar bed gaat, ik vind dat echt heel gezellig.

Dinsdag 17 augustus 2021

Ook deze ochtend moest ik er weer om 05.00 uur uit. Op de een of andere manier stuur ik rond deze tijd altijd een Snapchat naar vriendinnen. Misschien gewoon een heel klein beetje medeleven kweken om het feit dat ik er zo vroeg uit moet haha. Rond half 3 was ik weer thuis van het werken. Ik begon me al weer een beetje druk te maken om het eten. Normaal gesproken hebben wij vier keer in de week een maaltijd van HelloFresh, ideaal. Maar afgelopen week zat er echt geen enkele maaltijd tussen die ons aansprak dus hadden we de box van deze week geannuleerd. Nu moesten we opeens zelf weer bedenken wat we elke avond aten. Dat was een grote uitdaging kan ik je vertellen. 

In de avond keken we nog even bij het huis, helaas niet veel gebeurd.

De rest van de avond bestond uit een avondje tv kijken; We keken de Slimste Mens en uiteraard deel 3 van de Bridget Jones reeks!

Woensdag 18 augustus 2021

Vandaag hoefde de wekker gelukkig niet zo vroeg. Ik had vandaag een reservedienst staan, betekent wel dat ik lekker thuis kan blijven. Ik draaide een paar wasjes en was druk bezig met deze blog. Ik heb de blog weer helemaal teruggevonden en ik vind het heerlijk om er veel mee bezig te zijn! Ik plaatste het artikel online over mijn gelezen boeken van de afgelopen tijd.

Aan het einde van de middag hadden we een rondleiding gepland staan bij een kinderopvang. We zijn momenteel hard aan het nadenken over hoe we dit het beste willen indelen. Ik moet je bekennen, dat valt vies tegen. We werken allebei fulltime en ik heb te maken met onregelmatige diensten. Mijn begin- en eindtijden van het werk vallen buiten de tijden van de kinderopvang. Dat maakt het knap lastig. Momenteel lijkt een gastouder de beste oplossing, maar we geven de mogelijkheid van een kinderopvang nog niet op (heeft toch onze persoonlijke voorkeur). We besloten om maar gewoon eens te gaan kijken op een locatie. De locatie zelf sprak ons enorm aan, het was een kleine locatie met maar twee groepen. De begin- en eindtijden blijven een vraagstuk dus we blijven ons oriënteren. Volgende week hebben we weer een rondleiding gepland staan, ik ben benieuwd!

 

In de avond speelden we een spelletje Mariokart op de Nintendo Switch tegen mijn broer, die op het moment van spelen meer dan 160 km verderop zat. Via online spelen kunnen we tegen elkaar racen, echt heel leuk! Je kan wel zien wie er een ruime voorsprong heeft momenteel ;)


Donderdag 19 augustus 2021

Wederom een reservedienst vandaag, dus een thuisdagje. Ik begon 's ochtends meteen goed met de aanvraag van het kraampakket bij de zorgverzekeraar. Ik belde het telefoonnummer en het werd meteen geregeld. Heerlijk als deze dingen gewoon soepel gaan zonder al te veel gedoe.

Ik besloot in de middag weer eens een lekkere smoothie te maken. De ingrediënten die ik gebruikte:


- Spinazie

- Optimel

- Blauwe bessen

- Banaan

- Rozijnen


Een simpele, voedzame smoothie. Alleen het schoonmaken van de mixer vind ik altijd wel een minpunt hoor! Wat een gedoe, haha.
De rest van de dag deed ik niet veel bijzonders. Ik was lekker bezig met mijn blog en kreeg mijn nieuwe journal binnen! Ja je leest het goed, ik ga weer een nieuwe journal beginnen. Ik begin het nieuwe boekje op 1 september en ik wil jullie graag weer meenemen in de spreads en de verschillende mogelijkheden van zo'n boekje. Ik kan niet wachten! Binnenkort dus hier meer over op de site!

Het weer vandaag was grijs en nat, het leek wel herfst. Ik kreeg meteen zin om het verspakket voor pompoensoep te halen bij de Albert Heijn. Echter verkopen ze deze nog niet, aangezien het nog zomer is. Ik zocht op google het recept en de ingrediënten van het verspakket en besloot om de ingrediënten gewoon los bij elkaar te zoeken. Prima oplossing! Ik gooi er graag nog kleine geitenkaasbolletjes bij, heerlijk! Echt van genoten.Vrijdag 20 augustus 2021

Op vrijdag kwam de broer van mijn man op bezoek. Hij had een nieuwe auto en wilde graag een ritje hier naartoe maken en deze aan ons te showen. Mijn man had alvast wat taartjes gehaald, ik ben aanstaande maandag namelijk jarig, dus konden we met mijn zwager alvast een taartje eten. We reden met hem langs het nieuwbouwproject om de laatste stand van zaken te laten zien. 

In de middag gingen mijn man en zwager samen een stuk lopen en ik bleef gewoon thuis. Ik vind het belangrijk dat ze ook samen tijd doorbrengen, zonder dat ik er elke keer bij zit. Ik vermaakte mijn ondertussen prima met het schrijven van artikelen voor deze blog en ondertussen deed ik ook nog het huishouden. 


( De tafel is inderdaad behoorlijk vies, maar dit is mijn bureautje waar ik alles op doe: schilderen, tekenen, kleuren, noem maar op. Ik vind het ook niet erg dat hij vies is, hij wordt in ieder geval goed gebruikt!)

In de avond besloten we lui eten te bestellen. Mijn man en zwager gingen voor een Italiaanse pizza, ik koos voor Mc Donald's. Dit is voor het eerst in mijn leven dat ik Mc Donald's thuis heb laten bezorgen! Dat verliep via Ubereats en ging allemaal prima. De patatjes waren wat slap, maar dat wordt patat naar mijn mening altijd als je het moet vervoeren. De burger smaakte goed!

Na het eten reden mijn man en zwager nog een rondje in de nieuwe auto en daarna begon mijn zwager aan de terugreis. Wij hadden een lekker avondje samen op de bank :) Weekend! 


Zaterdag 21 augustus 2021

Of toch geen weekend.. althans, niet voor mij. Ik had vandaag een weekenddienst ingepland staan. Mijn wekker ging dan ook weer om 05.00 uur. In de ochtend is het rustig op het werk. Tussen 12 uur en 14.30 uur mag ik even naar huis voor een pauze. 

Eenmaal thuis viel er een pakketje door de brievenbus. Ik keek een beetje raar op, want ik had helemaal niks besteld! Toen ik het pakketje openmaakte werd het me al gauw duidelijk, het ging om een cadeautje voor mijn verjaardag! Mijn zus had via bloompost een puzzel naar mij opgestuurd! Wat een origineel cadeau! De vormgeving van de puzzel zie je op het kleine stickertje op de voorkant, deze poster hebben wij toevallig in een IXXI op onze slaapkamer hangen. Heel erg leuk. Ik kan niet wachten om deze puzzel te gaan maken in mijn zwangerschapsverlof!In de middag vertrek ik weer richting mijn werk en blijf daar tot 20.00 uur. De rest van de avond doen we eigenlijk niet zo veel bijzonders.

Zondag 22 augustus 2021


Vandaag kwamen mijn ouders en schoonouders op bezoek! Ze kwamen alvast voor mijn verjaardag, deze is namelijk op maandag 23 augustus. Omdat mijn schoonouders dan gewoon moeten werken kwamen ze vandaag langs. Het weer was echt verschrikkelijk slecht, maar het was alsnog heel gezellig. In de avond gingen we met zijn allen uiteten hier in het centrum, daar heb ik helaas geen foto's van. Ik vind het zo fijn om te zien dat onze ouders goed met elkaar kunnen, ze lachen veel en maken continu grapjes met elkaar. 
De enige foto die ik van deze dag heb is die van de vlaggetjes die we hadden opgehangen in de woonkamer!Aankomende week ben ik dus jarig. Mijn ouders bleven zondag op maandag overnachten op de camperplaats zodat ze op mijn verjaardag zelf ook hier zijn. De rest van de week bestaat uit o.a. werken, naar de mondhygieniste, een rondleiding op een andere kinderopvang en een bruiloft! Druk weekje, maar ik heb er zin in!

Liefs,
Marianne


Reacties

Populaire posts