33. Hoe volwassen ben ik nu eigenlijk?

Ik zag deze tag voorbijkomen op de blog van Laurinemin. Ik vond het heel erg leuk om haar antwoorden hiervan te lezen! Ik ben benieuwd wat er bij mij uit gaat komen, zeker omdat er nu een fase in mijn leven is aangebroken waar ik toch ├ęcht volwassen ben geworden/moet zijn.


1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week gegeten hebt?

Ik heb gisteren voor het eerst in mijn leven mc Donald's thuis laten bezorgen, haha! Mijn zwager was bij ons op bezoek en zij kozen een restaurant uit waar ik niet durf te bestellen (want zwanger en moeilijk met eten op dit moment). Ik zag dat de mc Donald's nu ook aan huis bracht en ik besloot het eens te proberen. Ik ging voor de Veggie Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard met patatjes. De burger was erg lekker, de patat was aan de slappe kant. 

2. Hoe vaak ga je voor 22.00 uur naar bed?

De laatste tijd eigenlijk helemaal niet! Als 's ochtends de wekker om 05.00 uur staat dan zorg ik wel dat ik om 22.00 uur naar boven ga, maar daarvoor lig ik nog niet in bed. Daarentegen doe ik de laatste tijd wel regelmatig een dutje, heerlijk!

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Oef, dan moet ik wel heel erg ver terug in de tijd denk ik. Het laatste dat ik me kan herinneren is dat ik een paar afleveringen van Totally Spies heb gekeken, omdat deze op Videoland waren verschenen. Echt jeugdsentiment om dit nog eens een keer terug te zien. Ik vond het wel bizar dat ik na al die jaren nog steeds wist hoe de afleveringen precies afliepen. Toch wel veel tv gekeken vroeger, haha.

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Afgelopen weekend. Voordat ik het verhaal vertel geef ik volledig de schuld aan mijn zwangerschapsbrein! Afgelopen weekend waren mijn ouders op bezoek. Mijn man en ik waren al een tijdje bezig met een zoektocht naar een nieuwe auto. Inmiddels hebben we een week of twee een auto gekozen en is alles al geregeld. Ik was er van overtuigd dat ik mijn ouders had gebeld om te zeggen dat we een nieuwe auto hadden uitgezocht! Blijkbaar niet, want afgelopen weekend kreeg ik de vraag van mijn moeder hoe de zoektocht naar een nieuwe auto verliep. Oeps... Gelukkig kon iedereen er om lachen.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Dat is in mijn hele volwassen leven nog nooit voorgekomen. Ik vind het al vervelend om 's ochtends de deur uit te gaan zonder te hebben gedoucht, laat staan dat ik in mijn pyjama naar buiten ga. Ik zal vast wel een paar keer in mijn pyjama in de achtertuin hebben gestaan, maar dat vind ik persoonlijk niet mee tellen ;)

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?

Korstjes van mijn huid krabben. Ik kan er niks aan doen, ik moet er gewoon aan zitten. Met alle gevolgen van dien, want ik heb natuurlijk nooit pleisters mee in mijn tas.

7. Hoeveel sokken heb je in je la/kast liggen?

Te.veel. En dan ook allemaal van die enkele sokken, waar ik dus de andere van het paar ben kwijtgeraakt. Ik vrees dat het weer eens tijd wordt om deze la uit te zoeken..

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?


Hier boven staan de emoji's die ik het vaakst gebruik. Die met de uitstekende tong is toch wel echt heel lelijk, samen met de kwijlende smiley.

9. Wat is je meest nederige eigenschap?

Ik wil graag dat anderen het naar hun zin hebben. Heb ik het dan iets minder naar mijn zin, dan kan ik mij daar beter over heen zetten dan als ik merk dat anderen het niet naar hun zin hebben.

10. Wanneer had je voor het laatst dat je iets kookte en het mislukte? Wat was het?

Vorige week nog, eigenlijk. Echt heel erg mislukt was het opzich ook niet, maar lekker is anders. Dat terwijl we een heel simpel gerecht hadden; broccoli, aardappelschijfjes en een hamburger. Wat daar mis aan kan gaan? Ik kreeg de hamburger om de een of andere reden niet helemaal doorbakken (nu ik zwanger ben, mag het vlees niet meer rood van binnen zijn), de aardappelschijfjes werden niet lekker krokant maar bleven slap. Hierdoor bleef er alleen nog maar broccoli over. Mijn brein vond het vervolgens een goed idee om een plakje cheddar over de broccoli te gooien. De eerste hap was lekker, daarna werd het toch echt heel vies. Ik heb maar een paar boterhammen gesmeerd hierna.

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Als er een gedachte van een ongemakkelijk moment in mij naar boven komt, dan maak ik altijd een zacht geluidje. Een soort 'hmm' en heel hoog. Of soms zelfs een hele 'lalala' die uit mijn mond komt zetten. Ik heb daar ook weinig controle over, heel gek. Als ik mij ongemakkelijk in een groep mensen voel dan trek ik mij terug en verdwijn op de achtergrond. Als mensen dan vragen of het goed gaat, antwoord ik steevast met de zin: 'Ja hoor, even de kat uit de boom kijken!' 

12. Wat was de laatste rekening die je ooit "verstopte"?

Ik heb gelukkig nog nooit van mijn leven een rekening verstopt. Als er een rekening binnenkomt, betaal ik deze vrijwel meteen. Dat geld ben ik tenslotte aan iemand of iets verschuldigd, dus op dat moment is dat geld niet meer van mij.


Dat was hem dan! Als ik naar mijn antwoorden kijk, ben ik toch wel redelijk volwassen. Toch fijn om te zien dat je als volwassene  een stukje kind zijn een deel van je blijft. Ik hoop van harte dat dit altijd zo zal zijn!


Reacties

  1. Wat een leuke tag en leuk je antwoorden te lezen! Misschien dat ik hem ook ooit nog eens overneem *ik sla hem eventjes op

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om je antwoorden te lezen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts