22. Mijn afgelopen week #08

Het leek mij wel weer eens leuk om een aantal foto's van de afgelopen week te laten zien. Momenteel gebeurt er niet zo veel in mijn leven, maar ik denk dat ik momenteel niet de enige ben ;) Lees snel verder om te zien hoe mijn week eruit zag!


Op maandag had ik een thuiswerkdag, maar besloot toch een paar kleine zonnestraaltjes mee te pakken in de tuin. Ik pakte een kussen van de tuinset en plofte lekker op de bank met mijn hoofd in de zon, heerlijk! Wel was het nog aardig fris dus ik trok mijn Uggs (uit 2009!) lekker aan. Momenteel ben ik bezig in de boek. Deze literaire thriller van de Nederlandse Nathalie Pagie is echt een aanrader, ik zit het boek met spanning te lezen! Op dinsdag besloten we een wandeling te maken in Bergen. Hier hadden we al wel eens eerder gewandeld en zagen dat er verschillende routes waren die je kon lopen. We kozen voor de rode route, we dachten dat deze route zo'n 11 kilometer lang zou zijn. Dat was een aardige inschattingsfout, deze bleek namelijk 23 kilometer lang te zijn! We waren daarbij niet voorbereid voor een wandeling, want: 
1. We hadden geen wandelschoenen aan.
2. We hadden geen drinken bij ons.
3. We hadden geen eten bij ons.

Al met al wel een prachtige wandeling en ik kan niet wachten om nog een keer terug te komen (maar dan wel met juiste uitrusting!)


De luchten rondom zonsondergang kleurden zo mooi deze week. Ik was blij dat ik deze op de foto had staan, nog geen twee minuten later was het weg! Overigens zie je hier de maan, die enorm fel aanwezig was!


Uiteraard nog meer lezen. Ieder minuutje met een beetje zon in de tuin wordt benut!

De laatste tijd ben ik veel aan het tekenen. Ik heb mijzelf getrakteerd op nieuwe kleurpotloden van Faber Castell en hierdoor zie ik echt enorm verschil! Momenteel vind ik het heel erg leuk om dieren te tekenen, deze keer ging ik voor de welbekende wilde eend. Ik ben zeer te spreken over de vorderingen, ik ben er zelfs een beetje trots op! Ik ben helaas nog niet verder gekomen, stiekem vind ik dat ook een beetje eng, want straks verpest ik het. Hopelijk kan ik snel het eindresultaat laten zien!


Het weekend was een goed weekend. We wandelden, ik ging hardlopen en ik kocht een camera! Na veel research kocht ik de Canon G7X Mark II. Ik wil graag dat de foto's die ik op vakantie maak van een goede kwaliteit zijn en meer diepte krijgen, iets wat ik bij de foto's die ik via mijn telefoon maak miste. Om de camera uit te proberen reed ik naar het natuurgebied in de buurt van ons huis en probeerde een aantal plaatjes te schieten. Op de bovenstaande foto is duidelijk te zien dat de focus niet op mij was gericht. De foto hieronder laat in ieder geval wel zien wat voor mooie kwaliteit de camera heeft. Afijn, leuk om komende tijd helemaal uit te gaan proberen!
Voor nu was dat mijn afgelopen week. Zoals ik al eerder aangaf waren het niet hele spectaculaire dingen. Ergens vind ik dat ook helemaal niet zo erg, ik geniet van de kleine momenten op een dag!
Hoe zag jouw week er uit?

Liefs,
Marianne


Reacties

Populaire posts