13. Met mezelf winkelen

 Het zoeken naar of bekijken van handelswaar of bezittingen die te koop worden aangeboden, vooral maar niet alleen door winkels te bezoeken.________________________________________________________


De laatste keer dat ik in mijn eentje ben gaan winkelen kan ik mij eigenlijk niet herinneren. Wij wonen redelijk ver van leuke 'winkelsteden' af, waardoor het toch makkelijker is om even iets online te bestellen.

Maar gisteren was anders, ik had er zin in! Ik was bij mijn ouders gebleven en ik had een vrije dag voor de boeg. Ondanks dat het weer echt dra-ma-tisch was, besloot ik er toch voor te gaan. Regenjas aan, mondkapje op en gaan! Ik reisde af naar Rotterdam en ging op mijn gemakje alle winkels af die ik wilde zien. Ook trakteerde ik mezelf nog op een lekkere lunch! In deze blogpost zal ik mijn vondsten met jullie delen, geniet mee!


Søstrene Grene

Ik besloot meteen om het goed aan te pakken en naar een van mijn meest favoriete winkels te gaan, de Søstrene Grene. Deze winkels zitten door heel Nederland verspreid en zijn onderdeel van een Deense winkelketen. Ze verkopen van alles, van interieurstukken tot hobbyspullen. Deze winkel straalt in alles Scandinavië uit, laat ik daar nou net enorm van houden. En nog een mooi bijkomend pluspunt, ze draaien er klassieke muziek, heerlijk! Ik heb me enorm moeten inhouden (anders ligt mijn hele mandje vol met notitieboekjes, pennen, potloden, kaarten enz) maar heb toch wat mooie dingen kunnen scoren!


Bij de ingang liep ik al tegen de bovenstaande DIY set aan en ik kon het niet laten om deze te laten liggen. Het is een DIY set voor een slinger met allemaal kerstpoppetjes eraan vast. Ik kan niet wachten om deze in het najaar zelf te gaan maken! Ik ben zeer benieuwd hoe dit eruit gaat zien, aangezien het doosje heel erg licht aanvoelt. We gaan het zien!
Dit DIY setje kostte €3,99.
Ik nam deze twee leuke kaarten mee. De linkerkaart heb ik gekocht voor mijn nichtje, die is aankomende week jarig! De andere kaart heb ik meegenomen zonder een specifiek doel. Ik vond hem erg gezellig (Hygge betekent 'gezelligheid'), dus waarschijnlijk stuur ik hem een keer naar een vriendin of belandt deze in mijn journal
De precieze prijs van de kaarten weet ik niet meer zo goed, in ieder geval zijn ze minder dan €1,00 per stuk.


Normaliter koop ik nooit sieraden, het past gewoon niet echt bij me. Meer dan mijn verlovingsring draag ik eigenlijk niet. Maar toen ik deze armband zag hangen, wilde ik hem toch wel graag hebben! Het is een simpele armband die uit witte, blauwe en roze kraaltjes bestaat. Op het kaartje dat er omheen zat stond dat deze met de hand gemaakt zijn. In de winkel twijfelde ik nog even of ze niet voor kinderen waren, aangezien ze tussen de kinderspullen stonden. Maar toen bedacht ik dat me dat niets uitmaakte, omdat ik hem gewoon erg leuk vind! 
De armband ging mee naar huis voor een prijs van €3,99.Ik ben gisteren stiekem twee keer in de winkel geweest, gewoon om met het lekkere gevoel af te sluiten! Bij de eerste keer had ik al dit bakje zien staan, maar ik twijfelde en liet deze staan. Gedurende de dag spookte het bakje steeds door mijn hoofd en besloot ik het op de terugweg alsnog te kopen. Ik heb er nog niet een specifiek doel voor, maar het staat in ieder geval leuk in het interieur.
Het mooie bakje kost €6,84.


Cotton Club

Dit is een winkel die ik eigenlijk nog helemaal niet zo lang ken. Een paar weken geleden was ik met mijn vriend een dagje in Haarlem en kocht ik een broek bij de Sting van het merk Cotton Club. In Rotterdam blijkt er dus een hele winkel te zitten van dit merk! De kledingstukken zijn prachtig en de prijs is prima voor wat je krijgt. Ik wilde graag een mooie witte/crèmekleurige trui aanschaffen, en die heb ik hier gevonden!Deze mooie zachte coltrui is lang en heeft het model van een pullover. Op de foto lijkt de trui meer beige, in het echt is het meer creme/wit. Ik wil deze trui combineren door hem in een lichte spijkerbroek te stoppen. Voor €35,00 nam ik deze trui mee!

Mango

Ik heb altijd een haat-liefde verhouding met de Mango. Een hele enkele keer kan ik er een mooi item vinden, maar meestal vind ik het allemaal net niks. Ik gaf de winkel het voordeel van de twijfel en stapte naar binnen (ook mede dankzij de heftige regenval die op dat moment bezig was).Ik liep tegen deze trui aan en wist meteen dat ik deze wilde passen. Al een paar keer heb ik zo'n trui in mijn winkelmandje op Zalando gestopt, maar dan toch niet gekocht. Ik vind het heel leuk dat de trui onderverdeeld is in diagonale vlakken, dat maakt hem wat speels. De stof is onwijs zacht en voelt bijna als een pyjama, hebben dus! Deze trui ging mee voor €39,99.

H&M

Als laatste stapte ik nog even de H&M binnen. Als tiener kocht ik hier bijna al mijn kleding, maar de laatste tijd viel de kleding me een beetje tegen. Niet erg, maar dan kom ik gewoon een tijdje niet ;)
Wel heb ik al een hele tijd een cadeaubon in mijn portemonnee zitten, dus ik besloot toch maar weer eens naar binnen te gaan. Daar liep ik tegen een basic grijs truitje met lange mouwen aan, precies wat ik zocht voor deze tijd van het jaar. Deze kostte maar 9,99, dankzij de cadeaukaart was dit voor mij dus een cadeautje!

Dat was dan mijn dagje winkelen, heerlijk! Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe items, ondanks dat ze aardig simpel zijn. Winkelen jullie ook wel eens in je eentje? Vind je dat fijner of heb je liever iemand mee die je helpt met kleding uitzoeken?

X
Marianne
Reacties

Populaire posts