2. Een persoonlijke TAG

Ik hou ervan om vragenlijstjes in te vullen, zeker als deze niet te moeilijk zijn. Ook vind ik TAG’s altijd leuk om te lezen op andere blogs, omdat je op een speelse manier de blogger een beetje leert kennen. Ik neem je mee met de volgende vragen, deze vragen heb ik gekopieerd van Cynthia.nl, een blog die ik al jaren volg.

1. Wat hoor je op het moment van schrijven?
Ik heb heel vaak een vlog via Youtube aanstaan, gewoon om wat achtergrondgeluid te hebben. Aangezien ik al helemaal in de kerststemming zit heb ik momenteel een vlog van de ‘vlogmas’ serie van Boncolor aanstaan. Heel gezellig!

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)
Ik heb net ontbeten, dus op dit moment heb ik niet echt zin om te eten. Maar als er nu iemand voor mijn neus zou staan met taart, dan zou ik dat zeker niet afslaan!

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Ik denk een paar maanden geleden toen het allemaal niet lekker op mijn werk ging. Ik zag alleen maar beren op de weg, en ik wist niet hoe ik het op moest lossen. Ik heb mijn mond opengetrokken en heb verteld waar ik mee zat. Inmiddels is er een grote verandering bezig en is al het emotionele gedoe zeker niet voor niks geweest.

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Doe dan maar tien kinderen! Ik kom zelf uit een aardig groot gezin (4 kinderen, 2 ouders) en ik vond dat altijd heel gezellig, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Aan de ene kant wel en aan de andere kant niet. Ik draag nauwelijks make-up, omdat mijn huid dat momenteel helemaal niet kan hebben. In dat opzicht ben ik niet veel bezig met mijn uiterlijk. Wel is mijn huid er slecht aan toe (eczeem op het gezicht) en maakt het mij onzeker. Ik blijf de hele dag maar in de spiegel kijken om te hopen dat het minder wordt. In dat opzicht besteed ik dus wel veel aandacht aan mijn uiterlijk. 
Qua kleding vind ik het altijd wel leuk om mij leuk aan te kleden, maar veel moeite doe ik er niet voor. 

6. Waar denk je op dit moment aan?
Aan de dingen die op mijn to-do lijstje staan, bijvoorbeeld studeren, mijn werkmail bijwerken, sporten etc. Gelukkig is de dag pas net begonnen.

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Dat kan je beter aan mijn vrienden vragen, haha! Wel probeer ik er altijd voor ze te zijn en te steunen, dus in mijn opzicht sta ik altijd klaar voor mijn vrienden.

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Mijn vriend, toen ik weer eens onzeker was over de conditie van mijn huid (klinkt heel kinderachtig, maar ik heb de laatste maanden 24/7 jeuk en dat breekt me vaak op).

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Ik word kortaf, draai mijn vingers om elkaar heen en mijn hartslag knalt richting het plafond.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Ja, mijn vriend.

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Mijn vriend en ik willen in de kerstvakantie een paar dagen naar Zweden, superleuk! Ik ben momenteel aan het kijken naar hotels en gelukkig vallen de prijzen mee!

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Ja, wederom mijn vriend en ook mijn ouders.

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Soms zou ik wel eens wensen dat ik de tijd terug kon draaien, maar uiteindelijk heb de keuzes van vroeger met een reden gemaakt. Op dat moment stond ik achter mijn beslissing, en heeft me ook gebracht waar ik nu ben. De “rewind” knop lijkt geweldig, maar het is beter dat het niet bestaat in het leven.

14. Vertel jij je ouders alles?
Ik vertel eigenlijk niemand alles, dus mijn ouders ook niet.

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik denk heel vaak aan het verleden, en daar word ik altijd een beetje emotioneel van. Deze tijd lijkt zo vredig, zorgeloos en altijd gelukzalig (natuurlijk weet ik wel dat je alleen de mooie dingen blijft onthouden en de minder leuke dingen vergeet). Ik wil mezelf leren om meer in het nu te leven, en minder in het verleden. De toekomst denk ik eigenlijk het minst aan, die komt tenslotte vanzelf.

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Ik slaap momenteel 8+ uur, heel luxe.

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Lastige vraag! Ik kan met mezelf makkelijk omgaan, maarja dat is natuurlijk logisch. Ik vind het lastig om in een nieuwe situatie met nieuwe mensen te praten, het gesprek blijft heel oppervlakkig. Als je mij eenmaal kent, is het denk ik makkelijker om met mij om te gaan. 

18. Wat heb je voor het laatst gedronken?
Kersenthee.

19. Welk soort bed heb jij?
Een soort boxspring van de Leen Bakker. Dit bed kreeg ik van mijn moeder toen ik op kamers ging, 6 jaar geleden alweer! Inmiddels woon ik samen met mijn vriend en slapen we nog steeds in dit bed.

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik hoop optimistisch, maar ik vind mezelf vaak een pessimist. Ook dit probeer ik te veranderen, ik wil optimistisch zijn en niet alleen maar negatief over bepaalde onderwerpen denken. 

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Mijn vriend, en als die ook niet meetelt, dan met een vriendinnetje nadat we bij een sample sale van Vanilia waren geweest.

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
Met mijn ouders ben ik naar Downton Abbey geweest, hele leuke film en erg leuk om met je ouders naar de bioscoop te gaan.

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Ja, helaas ben ik ooit heel erg gekwetst door een goede vriendin vroeger. Dat heeft veel pijn gedaan, gelukkig beseft ze dat en heeft haar excuses daarvoor aangeboden.

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
SNOEP, echt waar, ik hou zo ontzettend veel van snoepjes. Vooral salmiakdropjes en zure snoepjes vind ik geweldig. Daarnaast zou ik het liefst in een restaurant twee keer een voorgerecht bestellen i.p.v. een voorgerecht en een hoofdgerecht. De voorgerechten vind ik er vaak allemaal lekker uitzien, en bij de hoofdgerechten moet ik dan weer zoeken naar een gerecht dat ik wel oke vind.

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht?
Ja, toevallig zit ik nu te wachten op een bestelling van H&M. Ik draag al jaren dezelfde soort jegging, en gisteren zag ik dat in mijn laatste jegging nu ook een gat zit. Ze zitten zo ontzettend lekker, alleen worden alleen nog maar online verkocht, dus hoppa in het winkelmandje en deze worden vanmiddag bezorgd!

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?
Ik denk vooral ikzelf, ik ben nogal goed in mezelf naar beneden halen. Geen goede eigenschap..

27. Wat doe je morgen?
Morgen ga ik bezig met de studie, hardlopen en in de avond heb ik harples op de muziekschool.

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?
Mijn vriend! Mijn vriend is voor zijn werk vaak langere tijd weg en dan mis ik hem gigantisch. Gelukkig komt hij aan het einde van de week weer terug, kunnen we in het aankomende weekend al lekker de kerstboom opzetten.

29. Houd je van suikerspinnen?
Ze smaken wel oke, maar ik koop ze eigenlijk nooit.

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Ja, heel vaak.

31. Wat is je stemming op dit moment?
Neutraal, niet heel enthousiast (ik ben vanochtend wakker geworden met uitslag op mijn wang, hier word ik chagarijnig en onzeker van) maar ook niet heel verdrietig.

32. Met wie was je gisteravond?
Alleen, boehoe.
33. Heb je plannen voor dit weekend?
Zoals ik al eerder aangaf is het aanstaande zondag 1 december en dat betekent voor mij dat het acceptabel is om de kerstboom neer te zetten. Dat wil ik dit weekend dan ook absoluut gaan doen, voor de rest heb ik momenteel nog geen plannen.

Dat was hem dan, misschien heb je mij nu een beetje beter leren kennen! 
Reacties

Populaire posts